palmke.reismee.nl

Strandverlof

Dinsdag, woensdag, donderdag.....'


Het wordt al moeilijk om te weten welke dag het is....

We zitten hier nu de de derde dag in een prachtig resort: the pidgeon Island beach hotel. Dinsdag vroeg vertrokken zodat we hier rond twee uur zijn aangekomen en nog wat hebben kunnen relaxen op het strand. Het is hier vrij rustig, een veertigtal gasten, is al veel volk voor ons want de voorbije dagen waren we overal alleen.woensdag hebben we de hele dag op het strand gelegen, onder een parasol want het is veel te heet...in de zee, naar het zwembad, boekje lezen, pintje drinken, lunchen, weer liggen, zwemmen, liggen , zwemmen.'.'.'en s avonds lekker aangeschoven aan het buffet. Het is echt wel zalig maar ik ben superblij dat we de eerste 10 dagen bij de locals hebben verbleven en heel veel diverse indrukken hebben kunnen opdoen, weliswaar met minder luxe ....dit hier is leuk maar moet niet voor de hele vakantie zijn.

Vandaag met de boot naar pigeon island gevaren, dit is een national parc van koraalriffen. We zijn daar drie uur gaan snorkelen, Waw dit hadden we nog nooit gezien.....zoveel mooie vissen in alle kleuren en groottes, de grote napoleonvissen, rifhaaien ( wel bangelijk, zeker een meter maar ze doen niks) en een waterschildpad. Echt ongelooflijk mooi. Nu net gelunched en wat uitblazen op het strand want we hebben al veel gedaan vandaag.....????????????????????

Mag nog lang duren.....

O ja, nog even vertellen dat het wel grappig is hier, de kleine squirrels proberen stiekem iets uit je bord te stelen, de koeien komen s avonds tussen de strandstoelen om te proberen aan de douche te komen drinken en de apen moeten uit de tuin verjaagd worden.

Leuk, leuk, leuk

Tot later

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!